< > Információk
Kategóriák

BATHMATE péniszpumpa Hydroxtereme 7 - áttetsző színben, 13-18cm méretű péniszhez, vízzel kombinált vákuumos hatással, plusz pumpával, vízálló

89 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Bathmate

Bathmate péniszpumpa Hydroxtreme 7

A Bathmate egyedülálló technológiával az erekció növelő péniszpumpák legnagyobbjait alkotta meg. Az erotika piacán az örömszerzés különböző fázisaiba csöppenhetünk. A megfelelően merev állapot elérése nem kell gondot és fejtörést okozzon a továbbiakban, hiszen pontosan erre alkalmas szexuális segédeszköz az erekció növelő péniszpumpa.

Hogyan működik egy átlagos péniszpumpa?

A péniszpumpák a vákuumos működésével péniszed merev állapotát könnyen elérheted, és a szívó érzésnek köszönhetően pedig izgalommal telik meg minden porcikád. Az erek a vákuumos szívó hatásnak köszönhetően kitágulnak, ezáltal az erekciót keményebbé téve. Rendszeres használatával akár péniszed méretét is növelni tudod. A teljesítményed pedig magáért beszél majd. Partnerednek sem lesz ellenére, hogy együttléteiteket ezzel a szexuális segédeszközzel indítsd útjára. Az extra kemény erekciód, és kielégítő teljesítményed tudatában rendszeres társaddá válhat majd a péniszpumpa. Ha a kényelemre és gyorsaságra törekszel, akkor már az automata péniszpumpák használata is könnyít helyzeteden. Ez esetben nem kell kézi pumpálással fecsérelned az időt, az automata péniszpumpa elvégzi helyetted a vákuumos szívó, pumpáló folyamatokat. Péniszedre cuppanva rövid időn belül elérve a kívánt hatást.

Miben másak a Bathmate erekció növelő péniszpumpái?

A jelenleg piacon lévő, átlagos levegős működésen alapuló vákuumhatású péniszpumpáktól eltérőek a Bathmate pumpák. Ahogyan arra a termékek "Hydro" megnevezése is utal, a Bathmate megalkotta az egyedülálló vizes működésű eszközöket. A tapasztalatok igencsak fontosak, ez esetben pedig a vásárlói visszajelzések kiemelkedőek. Hiszen gondoljunk csak bele, a vevői véleményeknél mi lehetne meggyőzőbb?! A legjobb teljesítmény érdekében minden esetben erős szivattyúval ellátott pumpáról beszélhetünk. A Bathmate orvosilag tesztelt, biztonságos működésű szexuális segédeszköz. Minden szivattyú tervezése, működése teljes körű teszten esett át, biztosítva ezzel a legjobb eredményt nyújtó hatást, illetve a sérülések elkerülését. A legerősebb péniszpumpák akár a 100% erősséget is biztosítják használatuk során. Eredményeképpen rövid időn belül elérhető a megfelelő erekció, tartós használata során méretnövekedés is tapasztalható. Fizikai előnyein túl, rendszeres használói tartós önbizalom növekedésről számoltak be. Hiszen mire is lehetnének büszkébbek a férfiak, ha nem az állóképességük kiválóságára?! Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a megfelelő intenzitású és méretű péniszpumpát, a Bathmate 12 különböző darabot kínál, amelyek 3 eltérő működési erősséget garantálnak, és természetesen ezeket minden méretre.

 

Miben különbözik a 3 Bathmate péniszpumpa típus?

 

Hydro,

az eredeti Bathmate Hercules továbbfejlesztett változata. A legegyszerűbbnek mondható, igazán letisztult modell a Hydro 7. Hiszen ez esetben egyetlen méretű péniszpumpáról beszélhetünk. Az intenzitását tekintve egy gyengébb szívóerősséggel bíró péniszpumpát ismerhetünk meg. A gyengébb intenzitás és olcsóbb árfekvése ellenére egy hatékony eszközről számolhatunk be a Hydro7 esetében.

Hydromax,

a világ legnépszerűbb péniszpumpája. 92%-os kézzel fogható vásárlói elégedettség, több mint 1 millió eladott darab. Már önmagában meggyőző adatok ez. Egyszerű működésű, hatékony péniszpumpa. Az eredeti péniszpumpákhoz képest 35%-al megnövelt nyomás, kényelmes működtetés, és praktikus szelep társul. A Hydromax minden méretre készült pumpasorozat. Ezek a 3,5,7,9 inches darabok.

HydroXtreme,

a legerősebb péniszpumpa. A biztonságos nyomás felső határának elérésével garantál kemény eredményeket. A szivattyún túl, a kézi pumpával szabályozható tovább a nyomás milyensége. Abszolút a nagy tapasztalattal rendelkezők számára ajánljuk, hiszen erősségét tekintve a kezdőknek nem alkalmas darabról beszélhetünk. Luxusszivattyúként emlegetve minden tartozéka részét képezi az alap csomagnak. A méretek tekintetében a Hydromax-hoz hasonlóan, minden méret megtalálható a piacon. Ezek a 3,5,7,9 inches darabok.

 

A Bathmate péniszpumpák sikerességéhez javasoljuk a rendszeres használatot. Ehhez napi 3x5 perces használati idő kielégítő eredményt nyújthat. Ez a szobában, de akár a zuhany alatt is megtehető. Már a pumpálást követően szemmel látható javulás tapasztalható, ami persze nem állandó. Nem véletlen, hogy a tapasztaltabb pornósztárok a felvétel előtt közvetlenül veszik használatba kedvenc darabjukat. A tartós eredmények eléréshez a rendszeresség a legfontosabb. Ez esetben a teljesítőképesség, méret növekedés, és a megfelelő önbizalom mind pozitív hatásként említendők. A Bathmate péniszpumpákat használók beszámolói alapján, körülbelül egy hónapos edzéssorozatot követően eredményez tartós javulást. Az általa nyújtott orális szexhez hasonló érzéseket megtapasztalva izgató hatású stimulációt eredményez. Ennek köszönhetően erotikus játékként is funkcionálhat.

 

Használatához a vízbázisú síkosítókat javasoljuk. A péniszpumpa használatát követően langyos szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével érdemes megtisztítanod segédeszközödet.

 

A Bathmate Hydroxtreme 7 alkalmas a 13 és 18 cm közötti péniszmérethez.

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású
  • Hossz: 30 cm
  • Átmérő: 5 cm
  • Anyag: ABS
  • Szín: Áttetsző
  • Speciális jellemző: vizes működésű

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • extra pumpával szabályozható
  • eredményesség
  • izgató áttetsző külső rész
  • kényelmes használat

 

Termék hátrányai:

  • nem alkalmas minden mérethez
  • viszonylag nehéz, 1,5kg

 

A Bathmate péniszpumpák szemmel látható eredményt nyújtanak. Rendeld meg tőlünk a saját méretednek megfelelő darabot, és számolj be nekünk a tapasztalataidról! A tőlünk jól megszokott diszkrét csomagolás, és gyors szállítás biztosított. Így nem kell sokat várj, és már használatba is veheted.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!